2547 SAYILI KANUNUN 44 ÜNCÜ MADDESİNE GÖRE İLİŞİĞİ KESİLEN ÖĞRENCİ LİSTESİ
Sıra No Öğrenci No Adı Soyadı             Fakülte           Program                                                   Açıklama
1 17*****26 RA*****RI Bolvadin Uyg.Bil.Y.O Muhasebe (İÖ) Kaydı Silindi (4 yıl üst üste katkı payı/öğrenim ücreti ödememe/kayıt yenilenmeme ned. ilişik kesme)
2 17*****66 RO*****EN Bolvadin Uyg.Bil.Y.O Muhasebe (İÖ) Kaydı Silindi (4 yıl üst üste katkı payı/öğrenim ücreti ödememe/kayıt yenilenmeme ned. ilişik kesme)
3 17*****11 ME*****Cİ Bolvadin Uyg.Bil.Y.O Bankacılık ve Sigortacılık (İÖ) Kaydı Silindi (4 yıl üst üste katkı payı/öğrenim ücreti ödememe/kayıt yenilenmeme ned. ilişik kesme)
4 17*****16 AM*****AN Bolvadin Uyg.Bil.Y.O Bankacılık ve Sigortacılık (İÖ) Kaydı Silindi (4 yıl üst üste katkı payı/öğrenim ücreti ödememe/kayıt yenilenmeme ned. ilişik kesme)
5 18*****37 BU*****İK Bolvadin Uyg.Bil.Y.O Lojistik Yönetimi Kaydı Silindi (4 yıl üst üste katkı payı/öğrenim ücreti ödememe/kayıt yenilenmeme ned. ilişik kesme)
6 19*****41 İR*****RK Bolvadin Uyg.Bil.Y.O Lojistik Yönetimi Kaydı Silindi (4 yıl üst üste katkı payı/öğrenim ücreti ödememe/kayıt yenilenmeme ned. ilişik kesme)
17 Ekim 2024, Perşembe 27 kez görüntülendi