2024-2025 akademik yılı için Bolvadin Uygulamalı Bilimler Fakültesi’ne yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizi bilgilendirmek amacıyla, 02.10.2024 tarihinde Naime-Abdullah Göker Konferans Salonu’nda bir oryantasyon programı düzenlenmiştir. Programda, öğrencilere fakültemizin yapısı, akademik süreçler ve kampüs olanakları hakkında kapsamlı bilgi verilmiştir. Programa Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Fatih Bıyıklı da katılarak öğrencilere başarı dileklerini iletmiştir.

Program, Dekanımız Prof. Dr. Mustafa Fişne’nin açılış konuşmasıyla başlamıştır. Dekanımız, yeni gelen öğrencilere üniversite hayatına adım attıkları bu önemli dönemde başarı dileklerini ileterek, Bolvadin Uygulamalı Bilimler Fakültesi’nin sunduğu olanaklardan bahsetmiştir. Oryantasyon eğitimi, Arş. Gör. Muhammet Kotan tarafından gerçekleştirilmiştir.

Oryantasyon eğitimi, öğrencilerin üniversite yaşamlarına hızlı bir şekilde adapte olmalarını sağlamak amacıyla başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir. Fakültemizin sunduğu olanaklar ve akademik süreçler hakkında detaylı bilgilendirme yapılmış, öğrenciler sorularını doğrudan sorma fırsatı bulmuştur.

03 Ekim 2024, Perşembe 22 kez görüntülendi