2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılının Güz yarıyılı sonunda mezun olabilecek durumdaki öğrenciler istisnai olarak “İşletmede Mesleki Eğitim” dersini güz yarıyılında alabileceklerdir.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı güz yarıyılında İşletmede Mesleki Eğitim dersini almak isteyen öğrencilerimizin aşağıdaki koşulları sağlaması zorunludur:

  1. 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı güz yarıyılı sonunda mezun olabilecek durumda olmak. (Bahar yarıyılında alması gereken herhangi bir dersi olmamalıdır.)
  2. Öğrencinin güz yarıyılında devam zorunluluğu olan herhangi bir dersi olmamalıdır.

Şartları sağlayan öğrencilerimizin öncelikle “Ek 1. Güz Yarıyılında İşletmede Mesleki Eğitim Dersini Alma Talep Dilekçesi”ni doldurarak, OBS’de kayıtlı e-posta adreslerinden Fakültemizin kurumsal e-posta adresine (bubfa@aku.edu.tr) göndermeleri gerekmektedir. Ayrıca işletmede mesleki eğitim süreci için gerekli olan belgelerin eksiksiz doldurarak en geç 18 Eylül 2023 Pazartesi gününe kadar Fakültemize kargo/posta yoluyla ulaştırması gerekmektedir. (Lütfen doldurulan formların ıslak imzalı ve okunaklı olmasına dikkat ediniz.)

Fakültemiz İşletmede Mesleki Eğitim Yönergesi için tıklayınız.

Gerekli Belgeler:

Not: Ek 9’da yer alan Puantaj Formu her ay bitiminde iş yerine doldurtulup imzalatılarak Fakültemize mail yoluyla ulaştırılmalıdır (bubfa@aku.edu.tr). Ayrıca Ek 5 formu ise İşletmede Mesleki Eğitim süreci sonunda iş yeri yetkilisi tarafından doldurularak kaşe imza yapılarak Fakültemize ulaştırılacaktır.

İşletmede mesleki eğitim süreci hakkındaki sorularınız için Danışman Hocanız ya da İşletmede mesleki eğitim süreci hakkındaki sorularınız için Fakülte İşletmede Mesleki Eğitim Birimi personeli Uğur KUNBURCU ile 0 (272) 218 34 91 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz.

04 Eylül 2023, Pazartesi 441 kez görüntülendi