2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılının Güz yarıyılı sonunda mezun olabilecek durumdaki öğrenciler istisnai olarak “İş Başında Eğitim” dersini güz yarıyılında alabileceklerdir.

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı güz yarıyılında İş Başında Eğitim dersini almak isteyen öğrencilerimizin aşağıdaki koşulları sağlaması zorunludur:

  1. 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı güz yarıyılı sonunda mezun olabilecek durumda olmak. (Bahar yarıyılında alması gereken herhangi bir dersi olmamalıdır.)
  2. Öğrencinin güz yarıyılında devam zorunluluğu olan herhangi bir dersi olmamalıdır.

Şartları sağlayan öğrencilerimizin öncelikle “Ek 1. Güz Yarıyılında İş Başında Eğitim Dersini Alma Talep Dilekçesi”ni doldurarak, OBS’de kayıtlı e-posta adreslerinden Fakültemizin kurumsal e-posta adresine (bubfa@aku.edu.tr) göndermeleri gerekmektedir. Bölüm İş Başında Eğitim Komisyonunca UYGUN bulunması halinde (sonuçlar web sayfamızda ilan edilecektir bubfa.aku.edu.tr) iş başında eğitim süreci için gerekli olan belgeleri öğrencilerimizin eksiksiz doldurarak en geç 10 Eylül 2021 Cuma gününe kadar Fakültemize kargo/posta yoluyla ulaştırması gerekmektedir. (Lütfen doldurulan formların ıslak imzalı ve okunaklı olmasına dikkat ediniz.)

Fakültemiz İş Başında Eğitim Yönergesi için tıklayınız.

Gerekli Belgeler:

Not: İş başında eğitim süreci hakkındaki sorularınız için Fakülte İş Başında Eğitim Birimi personeli Uğur KUNBURCU ile 0 (272) 218 34 91 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz.

06 Ağustos 2021, Cuma 867 kez görüntülendi