BAHAR YARIYILINDA İŞ BAŞINDA EĞİTİM DERSİNİ ALACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında İş Başında Eğitim dersini almak isteyen öğrencilerimiz ile ilgili Yüksekokul Yönetim Kurulumuzca “Covid-19 pandemisi döneminde öğrencilerin mağduriyet yaşamaması açısından, “uzaktan eğitim devam ettiği müddetçe” Yüksekokulumuz İş Başında Eğitim Yönergesi’nin 9. maddesi gereğince; 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılına özgü olmak üzere Yüksekokulumuz öğrencilerinin İş Başında Eğitim dersi yanında devam zorunluluklarının olduğu 15 AKTS krediye kadar ders alabilmeleri” uygun görülmüştür.

İş Başında Eğitim dersini alacak öğrencilerimizin Ek 2, Ek 3 ve Ek 4 belgelerini doldurarak, Yüksekokulumuz adresine 5 Şubat 2021 tarihine kadar posta/kargo yoluyla göndermeleri, Bölüm İş Başında Eğitim Komisyonunca UYGUN bulunması halinde (liste web sayfamızda yayınlanacaktır) iş başında eğitim sürecine akademik takvimde derslerin başlangıç tarihi olarak ilan edilen tarihte başlamaları gerekmektedir. (Lütfen doldurulan formların ıslak imzalı ve okunaklı olmasına dikkat ediniz.)

ÖNEMLİ: Daha önce “İş Başında Eğitim dersini alacak öğrencilerimizin Ek 2, Ek 3 ve Ek 4 belgelerini doldurarak, OBS’de kayıtlı e-posta adreslerinden Yüksekokulumuzun kurumsal e-posta adresine 5 Şubat 2021 tarihine kadar (bolvadinubyo@aku.edu.tr) göndermeleri” şeklindeki uygulamada e-posta ile gönderilen belgelerin okunaklı olmamasından dolayı yöntem değiştirilmiştir.

Not: Belgelerini bu duyurudan önceki tarihlerde teslim eden öğrencilerin başvuruları mevcut haliyle değerlendirmeye alınacaktır.

Yüksekokulumuz İş Başında Eğitim Yönergesi için tıklayınız.

Gerekli Belgeler:

Not: Ek 9’da yer alan Puantaj Formu her ay bitiminde iş yerine doldurtulup imzalatılarak Yüksekokulumuza mail yoluyla ulaştırılmalıdır. Ayrıca Ek 5 formu ise İş Başında Eğitim süreci sonunda iş yeri yetkilisi tarafından doldurularak kaşe imza yapılarak Yüksekokulumuza ulaştırılacaktır.

İş başında eğitim süreci hakkındaki sorularınız için Yüksekokul İş Başında Eğitim Birimi personeli Uğur KUNBURCU ile 0 (272) 218 34 91 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz.

08 Ocak 2021, Cuma 3293 kez görüntülendi