06.03.2020 tarihinde Afyon Kocatepe Üniversitesi Bolvadin Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu   Genç Lojistisyenler Kulübü İzmir Çeşme Ulusoy Limanına teknik gezi düzenledi. Ekibi, Ulusoy Limanı İşletme Genel Müdür Yardımcısı Özgür ALTINKAYA karşıladı. Ardından öğrencilerimize firma hakkında tanıtım filmi izletildi. Operasyon Müdürü Erol AYDOĞU, operasyon sahasında kullandıkları konteynırları ve diğer araçları anlatarak, sektör, araçlar, operasyon süreçleri, antrepo hakkında bilgilendirmelerde bulundu. AYDOĞU ayrıca tek Türk Bayraklı Ro-Ro taşımacılığı yapan bir liman olduklarını söyledi. AYDOĞU tüm operasyon sahasını gezdirdikten sonra Ulusoy Çeşme Limanı’na düzenlenen teknik gezi sonlandırıldı.

19 Mart 2020, Perşembe 732 kez görüntülendi