2547 Sayılı Kanunun 44 üncü maddesinin c fıkrasında yer alan: “Üniversite yetkili kurullarının kararı ve Yükseköğretim Kurulunun onayı ile dört yıl üst üste katkı payı veya öğrenim ücretinin ödenmemesi ile kayıt yenilenmemesi nedeniyle öğrencilerin ilişikleri kesilebilir.” hükmü uyarınca dört yıl üst üstte öğrenim ücretini ödemeyerek kayıt yenilemeyen aşağıdaki fakültemiz öğrencilerinin ilişikleri kesilmiştir.

Sıra No T.C.Kimlik No Adı Soyadı Fakülte Program Açıklama
1 99*******86 B**** ******* ****D S****BI Bolvadin Uyg.Bil.Y.O Muhasebe Kaydı Silindi (4 yıl üst üste katkı payı/öğrenim ücreti ödememe/kayıt yenilenmeme ned. ilişik kesme)
2 14*******58 B***K P***R Bolvadin Uyg.Bil.Y.O Lojistik Yönetimi Kaydı Silindi (4 yıl üst üste katkı payı/öğrenim ücreti ödememe/kayıt yenilenmeme ned. ilişik kesme)
3 11*******42 E****R D*****L Bolvadin Uyg.Bil.Y.O Muhasebe Kaydı Silindi (4 yıl üst üste katkı payı/öğrenim ücreti ödememe/kayıt yenilenmeme ned. ilişik kesme)