Bütünleme Sınavında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar :

1. Bütünleme sınavlarına, Harf Notu DC, DD, FD, FF gelen öğrenciler katılabilir.

2. Dönem Ortalaması ANO(YANO) değeri 2.25 ve üzeri olan öğrenciler, DC Harf Notu aldıkları derslerinden geçmiş sayılırlar. Bütünleme Sınavlarından sonra Dönem sonu kapama işlemleri yapıldıktan sonra bu not DC+ olarak değişir.

3. Dönem Ortalaması ANO(YANO) değeri 2.24 ve aşağısı olan öğrenciler, DC Harf Notu aldıkları derslerinden kalmış sayılırlar.

4. Harf Notu DC düşen derslerin bütünleme sınavlarına katılıp katılmamak öğrencilerimizin kendi tercihidir. Ancak sınava katılıp sınav tutanağını imzalayan öğrenciler bütünleme sınavına girmiş kabul edilecektir

Not 1: Sınavları arasında çakışma olan öğrencilerimizin en kısa sürede Öğrenci İşleri ile iletişime geçmesi gerekmektedir.

Not 2: 2023-2024 Güz Dönemi’nde açılmayan derslerin sınav programı 4. (son) sayfada yer almaktadır.

Not 3: YÖS Öğrencileri için Türk Dili I ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I derslerinin sınav programı 4. (son) sayfada yer almaktadır.

Not 4: Öğrencilerimizin sınav programında yapılabilecek olası güncellemelerden haberdar olabilmeleri için fakültemizin web sitesindeki bu duyuruyu sıklıkla kontrol etmeleri gerekmektedir.

Not 5: Pedagojik Formasyon derslerinin sınav programı ayrıca duyurulacaktır.

Bütünleme sınav programı için tıklayınız…

29 Ocak 2024, Pazartesi 498 kez görüntülendi