Bolvadin Selçuklu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin talebi doğrultusunda Bolvadin Uygulamalı Bilimler Fakültesi’ne tanıtım gezisi düzenlenmiştir. Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Münevvere YILDIZ, Fakülte Sekreteri Adnan NOKAY, Arş. Gör. Muhammet KOTAN ve Arş. Gör. Ömer Orbay ÇETİN tarafından karşılanan öğrenciler ve öğretmen kadrosu, önceden belirlenmiş gezi planı doğrultusunda fakültemizde ağırlanmıştır.

Arş. Gör. Ömer Orbay ÇETİN tarafından Toplantı Salonu’nda öğrencilere yönelik Kırkgöz Kampüsü imkânlarını, fakültenin sunduğu olanakları, bölüm tanıtımlarını ve kariyer olanaklarını kapsayan bir sunum yapılmış olup ardından ardından Muhasebe ve Finans Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Necmiye Serap VURUR’un eşlik etmesiyle birlikte öncelikle derslerimizin yürütüldüğü amfiler gösterilmiştir. Ardından Arş. Gör. Muhammet KOTAN ve Arş. Gör. Ömer Orbay ÇETİN’in nezaretinde sırasıyla fakültemizde bulunan Bilgisayar Laboratuvarları ve kampüsümüzde yer alan Naime-Abdullah GÖKER Konferans Salonu, Kapalı Spor Kompleksi, Açık Spor Alanları, Kültür Merkezi, Kütüphane ve Kırkgöz Camii öğrencilere ve öğretmen kadrosuna tanıtılmış ve gelen sorular yanıtlanarak gezi sona ermiştir.

09 Ocak 2024, Salı 96 kez görüntülendi