Afyonkarahisar Çay Anadolu Lisesi’nde düzenlenen “Kariyer ve Meslek Tanıtım Günleri” kapsamında davet alan Afyon Kocatepe Üniversitesi Bolvadin Uygulamalı Bilimler Fakültesi adına Arş. Gör. Ömer Orbay ÇETİN konuşmacı olarak katılım göstermiştir.

“Kariyer 101” başlığıyla hazırlanan sunumda öncelikle fakültemizin sağladığı olanaklar ve fakültemizin de bulunduğu Kırkgöz Kampüsü’nün sunduğu imkânlar hakkında bilgi verilmiştir. Ardından fakültemizde yer alan Muhasebe ve Finans Yönetimi, Lojistik Yönetimi ve Bankacılık ve Sigortacılık lisans bölümleriyle Finansal Ekonomi Tezli Yüksek Lisans Programı hakkında kapsamlı bilgilere yer verilmiştir. Lisans bölümlerimizin mezuniyet sonrası sunduğu iş imkânlarına da ayrıca değinilirken, son olarak Akademisyenlik Mesleği ve Akademik Kariyer hakkında bilgiler sunulmuştur. Tanıtımın son kısmında ise öğrencilerle Soru-Cevap gerçekleştirilerek etkinlik sona ermiştir.

08 Ocak 2024, Pazartesi 75 kez görüntülendi