2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında İşletmede Mesleki Eğitim dersini alacak öğrencilerin bahar yarıyılında devam zorunluluğu olan herhangi bir dersi olmamalıdır. Devam zorunluluğu olmayan derslerini ise 15 AKTS’ye kadar alabilirler.

İşletmede Mesleki Eğitim dersini alacak öğrencilerimizin Ek 2, Ek 3 ve Ek 4 belgelerini doldurarak, Fakültemiz “İşletmede Mesleki Eğitim Birimi’ne 9 Şubat 2024 Cuma gününe kadar elden teslim etmeleri, Bölüm İşletmede Mesleki Eğitim Komisyonunca UYGUN bulunması halinde (liste web sayfamızda yayınlanacaktır) işletmede mesleki eğitim sürecine akademik takvimde derslerin başlangıç tarihi olarak ilan edilen tarihte başlamaları gerekmektedir. (Lütfen doldurulan formların ıslak imzalı ve okunaklı olmasına dikkat ediniz.)

Fakültemiz İşletmede Mesleki Eğitim Yönergesi için tıklayınız.

Gerekli Belgeler:

Not: Ek 9’da yer alan Puantaj Formu her ay bitiminde iş yerine doldurtulup imzalatılarak Fakültemize mail yoluyla ulaştırılmalıdır (bubfa@aku.edu.tr). Ayrıca Ek 5 formu ise İşletmede Mesleki Eğitim süreci sonunda iş yeri yetkilisi tarafından doldurularak kaşe imza yapılarak Fakültemize ulaştırılacaktır.

İşletmede mesleki eğitim süreci hakkındaki sorularınız için Danışman Hocanız ya da Fakültemiz İşletmede Mesleki Eğitim Birimi personeli Uğur KUNBURCU ile 0 (272) 218 34 91 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz.

08 Ocak 2024, Pazartesi 352 kez görüntülendi