Afyon Kocatepe Üniversitesi Bolvadin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Genç Lojistisyenler Kulübü üyeleri ve Lojistik Yönetimi bölümü öğrencileri tarafından Kulüp Akademik Danışmanı Arş. Gör. Muhammed KARATAŞ ile birlikte 17.11.2023 tarihinde Eskişehir’de bulunan Alp Havacılık tesislerine teknik gezi gerçekleştirilmiştir.

Gezi programı şirket tarafından öğrencilerimize öğlen yemeği verilmesiyle başlamıştır. Daha sonra üretim tesisleri gezilerek, Endüstri 4.0, Tam Otonom Robotlar ve Yapay Zekanın kullanımına ilişkin örnekler gösterilmiş ve üretim süreçleri ile ilgili bilgiler verilmiştir. Öğrencilerimiz açısından oldukça verimli geçen gezi boyunca bilgilendirmelerde bulunan Tayfun Peker Bey ve Alp Havacılık ailesine Bolvadin Uygulamalı Bilimler Fakültesi ve Lojistik Yönetimi bölümü olarak teşekkür ederiz.

21 Kasım 2023, Salı 83 kez görüntülendi