Bolvadin Uygulamalı Bilimler Fakültesini kazanan öğrencilere 10.10.2022 tarihinde Naime-Abdullah Göker Konferans salonunda Arş. Gör. Muhammet KOTAN tarafından oryantasyon eğitimi verildi. Üniversite tanıtımı, danışmanlık hizmetleri hakkında bilgilendirme, öğrenci değişim programları hakkında bilgilendirme, çift anadal/yandal/yatay geçiş esaslarına ilişkin bilgilendirme, Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) hakkında bilgilendirme,  öğrencilerin temel dersler ile ilgili kaynak kitapları nasıl temin edebilecekleri hakkında bilgilendirme, Uzaktan Eğitim Öğrenme Yönetim Sistemi ve uzaktan eğitim derslerinin işlenişi ile sınavları hakkında bilgilendirme, kütüphane ve kongre merkezi ile birimlerin bünyesinde yer alan konferans salonlarının tanıtımı, sosyal yaşam alanlarının (yemekhane, kantin, kafe, spor alanları vb.) tanıtımı, öğrenci kulüp ve toplulukları hakkında bilgilendirmelerin yapıldığı,  akademik ve idari personellerinde katıldığı eğitim, Bolvadin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Fatih BIYIKLI ile öğrenci kulüp başkanlarının konuşmaları ve öğrencilerle soru-cevap bölümünün ardından sonra erdi.

10 Ekim 2022, Pazartesi 82 kez görüntülendi