2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Mezuniyet Töreni, Bolvadin Uygulamalı Bilimler Fakültesi ve Bolvadin Meslek Yüksekokulu birlikteliğiyle, Kırkgöz Kampüsü Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilmiştir. Törene, Bolvadin Kaymakam Refiki Görkem NALÇACI, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayip ÖZDEMİR, Bolvadin Uygulamalı Bilimler Fakültesi  Dekanı Prof. Dr. Mustafa FİŞNE,  Bolvadin Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İbrahim Hakkı CİĞERCİ, Bolvadin İlçe Protokolü, akademik ve idari personel, mezun olan öğrenciler ve aileleri katılmıştır.

Tören; saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması, açılış konuşmaları, Bolvadin Hoyek Halk Oyunları Ekibi’nin gösterileri, dereceye giren öğrencilere plaketlerin ve hediyelerin verilmesi, mezun öğrencilere diploma takdimi, kep atma töreni ve sonrasında toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

04 Haziran 2022, Cumartesi 212 kez görüntülendi