Bahar yarıyılında Fakültemizde İşletmede Mesleki Eğitim dersini alacak öğrencilerin ve danışman bilgilerinin yer aldığı liste aşağıdaki gibidir. Öğrencilerimizin bu süreçte yaşadıkları sorunları danışmanları yardımıyla daha hızlı çözebilmeleri amacıyla danışman atamaları başvurular tamamlanmadan önce taslak listeler üzerinden yapılmıştır. Öğrencilerin İşletmede Mesleki Eğitim yapma/yapamama durumları ile başvuru yaptıkları iş yerlerinin uygunluğu Bölümlerin İşletmede Mesleki Eğitim Komisyonları tarafından başvuru süresi bittikten sonra netlik kazanacağından listenin taslak olduğunu belirtmek isteriz. Bu süreçte yaşadığınız sorunlara çözüm bulunması, sorularınızın cevaplandırılması konusunda Danışmanlarınız yardımcı olacaklardır. Fakültemiz web sayfasında tüm hocalarımızın iletişim bilgileri mevcuttur.

Taslak danışman listesi için tıklayınız…

16 Aralık 2021, Perşembe 480 kez görüntülendi