Üniversitemiz web sayfasında açılan başvuru sisteminden adreslerine diploma teslim edilmesi için başvuruda bulunan ve güncel adreslerini bildiren tüm öğrencilerimize diplomaları ve  mezuniyet hatırası kepleri gönderilecektir.

Kargo bedelini kendileri ödemek kaydıyla iadeli taahhütlü olarak diplomalarının adreslerine gönderilmesini isteyen öğrencilerimiz  e-devlet şifresi ile giriş yapacakları http://onbasvuru.aku.edu.tr adresinden gerekli formu doldurduktan ve ilişik kesme ile ilgili gerekli işlemleri tamamladıktan sonra diplomalarına ve  mezuniyet hatırası keplerine kavuşacaklardır. Diplomalarını kargo yoluyla teslim almak isteyen öğrencilerimiz; öğrenci kimlik kartını ve diploma başvuru talep formumu imzalı bir şekilde posta yoluyla Yüksekokulumuza gönderecektir. Bunları göndermeyen öğrencilerin talepleri  red edilecektir. Öğrenci kimlik kartını kaybeden öğrencilerimizde kimlik kartını kaybettiğine dair gazete ilanını o gazetenin orijinal sayısıyla birlikte gönderebilirler.

BOLVADİN UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU
0272 612 7861 -3483