Yüksekokulumuz Genç Lojistisyenler Kulübü 26.12.2019 tarihinde Hepsijet’in Gebze’deki operasyon merkezine teknik gezi düzenledi. Geziye, kulüp yönetimi, okulumuz öğrencileri ile akademik personelimiz katıldı. Öğrencilerimiz açısından oldukça verimli geçen gezi sırasında teoride öğrenilen bilgiler uygulama alanında görüldü ve uzmanlardan önemli bilgiler alındı. Ömer SARAÇOĞLU tarafından ilk bilgilendirmelerin yapılmasının ardından sırasıyla; Android Geliştiricisi Emre Mert ÖZDEMİR, Pazar Operasyonları Uzmanı Sercan COŞKUN, İnsan Kaynakları Departmanından Nergis COŞKUN, Kurumsal İletişim ve Pazarlama Departmanından Serkan DEMİR işletmenin kuruluşundan bu yana nasıl bir yol izlediğini, sektörde kariyer yapmak isteyen kişileri nelerin beklediğini ve iş süreçleri hakkında bilgiler vererek öğrencilerimizin sorularını yanıtladılar.

15 Ocak 2020, Çarşamba 550 kez görüntülendi