Okulumuz Genç Lojistisyenler Kulübü 6 Aralık 2019 tarihinde ÜNİLODER tarafından İstanbul Maltepe Üniversitesi’nde düzenlenen “1. Ulusal Lojistik Öğrenci Kongresi”ne katılım sağladı.

Programın ev sahipliğini Lojistik Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet TANYAŞ ve LODER Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Umut Rıfat TUZKAYA yaptı. Programda sektör temsilcileri; Kosta SANDALCI (FIATA onur üyesi ve UTİKAD Yönetim kurulu Eski Başkanı), Cüneyt KOZLUCA (Kimberly-Clark Yurtiçi Nakliyat ve Depo Müdürü), Gökçe USER (Alışan Lojistik Satış & Müşteri İlişkileri Direktörü) ve Seyhan GÜLHAN (Lufan Lojistik Grup Müdürü) iş yaşamındaki tecrübelerini katılımcılarla paylaştılar. Sektörün sorunlarına ışık tutmak üzere, çeşitli üniversitelerden katılım sağlayan öğrencilerin kendi projelerini sunması ile program sona erdi.

17 Aralık 2019, Salı 473 kez görüntülendi