Üniversitemiz akademik/idari personeline ait olan kurum kimlik kartları yenilenmiş olup, 1 Kasım 2019 Cuma günü saat 14.00’da eski kimlik kartları işlevini yitirecektir.  Eş zamanlı olarak her personele ait olan yeni kimlik kartları Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından aktif hale getirilecektir. Bu nedenle tüm akademik/idari personelimizin başta kapı geçişleri ve yemek rezervasyonlarında mağdur olmamaları için görev yaptıkları akademik birimin (enstitü/fakülte/yüksekokul/meslek yüksekokulu) sekreterlerine mevcut kimliklerini 1 Kasım 2019 Cuma günü saat 14.00’a kadar teslim etmeleri gerekmektedir. Akademik birim sekteterleri topladıkları akademik/idari personel kimliklerini 1 Kasım 2019 Cuma günü saat 16.00’dan itibaren Personel Daire Başkanlığına teslim ederek yeni kimlikleri alabileceklerdir.

Mevcut kurum kimliklerini kayıp eden akademik/idari personelimizin aşağıda linki yer alan örnek dilekçeyi çıktı alarak doldurması ve Üniversitemiz ANS kampusunde bulunan Vakıfbank Şubesine kimlik kayıp bedelini (10 TL) ödemesinin ardından alacağı dekont ile Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurması halinde yeni kurum kimliği teslimatı yapılacaktır. Tüm akademik/idari personelimize önemle duyurulur.

AKÜ Bolvadin Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürlüğü

Kayıp Kimlik Yenileme Dilekçesi için lütfen tıklayınız…

30 Ekim 2019, Çarşamba 360 kez görüntülendi